muka depanTutorial perisian【Penggantian mesin layan diri】Tukar kod mesin (tukar mesin)
【Penggantian mesin layan diri】Tukar kod mesin (tukar mesin)

Secara ringkasnya, penukaran adalah untuk memindahkan versi profesional (dipertingkat) komputer semasa ke komputer lain untuk digunakan.

Log masuk ke pusat ahli

Bertukar langkah

  • Selepas log masuk ke pusat ahli, klik menu di sebelah kiriTukar mesin (tukar mesin), buka tangkapan skrin di bawah.
  • Masukkan kod mesin yang sepadanKod pendaftaran(E-mel diperoleh semula,Kandungan e-mel adalah seperti yang ditunjukkan dalam tangkapan skrin).
  • klikHantar kod pengesahanbutang, log masuk ke e-mel anda selepas berjaya menghantar dan cariKod pengesahanMasuk nanti.
  • masukkod mesin barudanSebab untuk diganti.
  • klikSerahkan perubahanbutang Selepas pengubahsuaian berjaya, e-mel anda akan menerima mesej yang sepadan dengan kod mesin baharu.Kod pendaftaran, salin kod pendaftaran dan daftarkannya ke dalam perisian.
Aplikasi perisian: muat turun templat bahagian hadapan dan pengoptimuman SEO; Nota: Perisian ini bukan program penggodam dan tidak boleh memuat turun data latar belakang!
Penafian: Perkhidmatan ini adalah untuk kajian peribadi, penyelidikan atau penghargaan, serta tujuan bukan komersial atau bukan keuntungan lain, tetapi pada masa yang sama ia harus mematuhi peruntukan undang-undang hak cipta dan undang-undang lain yang berkaitan, dan tidak boleh melanggar hak undang-undang laman web ini dan pemegang hak yang berkaitan Risiko yang berkaitan dengan menggunakan alat di laman web ini tiada kaitan dengan perisian ini.
Hak Cipta © 2019-2024 Perisian Arnab Hak Cipta Terpelihara Guangdong ICP No. 19111427-2
Maklumat tutorial Manual pengguna Topik laman web