muka depanmaklumat yang berkaitanBagaimana untuk memuat turun halaman yang diberikan oleh pemuatan tak segerak js (pemuatan data tak segerak Ajax)?
Bagaimana untuk memuat turun halaman yang diberikan oleh pemuatan tak segerak js (pemuatan data tak segerak Ajax)?

Pengenalan Teknologi

  • Untuk menyokong halaman yang memuatkan data secara tidak segerak (ajax), muat turun tapak web telah dibangunkan selepas versi 23.0. Muat turun rakaman Fungsinya adalah untuk merekod data halaman melalui penyemak imbas, menulis semula URL, menjana antara muka belakang belakang permintaan simulasi dan fail data antara muka, memuat turun dan menjana kesan yang sama seperti tapak asal.

Persediaan

  1. Muat turun perisian:muat turun laman web
  2. Perisian pendaftaran:Tambah Profesional (pro tambah)
  3. Gunakan fungsi:Muat turun rakaman (Fungsi penukaran bar menu perisian)

Muat turun rakaman

Muat turun rakaman

bagaimana untuk muat turun

Arahan tapak web

Aplikasi perisian: muat turun templat bahagian hadapan dan pengoptimuman SEO; Nota: Perisian ini bukan program penggodam dan tidak boleh memuat turun data latar belakang!
Penafian: Perkhidmatan ini adalah untuk kajian peribadi, penyelidikan atau penghargaan, serta tujuan bukan komersial atau bukan keuntungan lain, tetapi pada masa yang sama ia harus mematuhi peruntukan undang-undang hak cipta dan undang-undang lain yang berkaitan, dan tidak boleh melanggar hak undang-undang laman web ini dan pemegang hak yang berkaitan Risiko yang berkaitan dengan menggunakan alat di laman web ini tiada kaitan dengan perisian ini.
Hak Cipta © 2019-2024 Perisian Arnab Hak Cipta Terpelihara Guangdong ICP No. 19111427-2
Maklumat tutorial Manual pengguna Topik laman web