muka depanmaklumat yang berkaitanSoalan tentang perisian dan harga perisian?
Soalan tentang perisian dan harga perisian?

Adakah perisian itu mudah?

  • Tidak banyak yang boleh diperkatakan tentang perkara ini, mari biarkan gambar bercakap sendiri.

saiz sumber

  • (Sumber [termasuk pakej rujukan] saiz fail 500M+)

Jumlah kod

  • Bilangan baris kod sumber: 50,000+
  • Adakah 50,000 baris kod banyak? ? ? Lihatlah kerumitan gandingan kelas!

ujian unit

  • Pastikan kualiti versi yang dikeluarkan dan bilangan ujian unit yang ditulis adalah setinggi 1900+

Ujian halaman simulasi

  • Kuantiti: 100+

Setiap kes khas dilindungi.

Saiz perisian hanya 2M?

2M ialah pakej termampat versi keluaran, yang merupakan fail termampat bagi fail boleh laku yang disusun dan perkara yang anda lihat dalam tangkapan skrin di atas ialah fail versi DEBUG.

Isu harga perisian?

  • Kita hanya boleh mengatakan bahawa perisian yang tidak mempunyai nilai kepada pengguna adalah mahal tidak kira betapa rendahnya harga perisian yang bernilai kepada pengguna tidak mahal untuk beberapa dozen dolar Lagipun, banyak perisian tersedia dalam ribuan, berpuluh-puluh ribu , atau ratusan ribu Terdapat kesemuanya, tetapi perisian kami bukanlah perisian besar, dan ia tidak dibandingkan dengan perisian besar mereka.
  • Perisian kami mempunyai khalayak yang kecil, yang berbeza daripada perisian khalayak besar di Internet Terdapat ratusan ribu, berjuta-juta atau ratusan juta khalayak di seluruh negara Walaupun harganya serendah harganya kerana jumlah penghantaran adalah besar, ia akan baik-baik saja.
  • Harga ditetapkan selepas menimbang kos pembangunan dan operasi dan bilangan pengguna yang terhad Perisian ini berbeza daripada perisian biasa yang sama sekali tidak mempunyai perkhidmatan Jika harganya 10 atau 20 yuan, apatah lagi kos pembangunan, malah operasi kos tidak boleh dikutip, jadi Harga permulaan tidak boleh lebih rendah.
Aplikasi perisian: muat turun templat bahagian hadapan dan pengoptimuman SEO; Nota: Perisian ini bukan program penggodam dan tidak boleh memuat turun data latar belakang!
Penafian: Perkhidmatan ini adalah untuk kajian peribadi, penyelidikan atau penghargaan, serta tujuan bukan komersial atau bukan keuntungan lain, tetapi pada masa yang sama ia harus mematuhi peruntukan undang-undang hak cipta dan undang-undang lain yang berkaitan, dan tidak boleh melanggar hak undang-undang laman web ini dan pemegang hak yang berkaitan Risiko yang berkaitan dengan menggunakan alat di laman web ini tiada kaitan dengan perisian ini.
Hak Cipta © 2019-2024 Perisian Arnab Hak Cipta Terpelihara Guangdong ICP No. 19111427-2
Maklumat tutorial Manual pengguna Topik laman web