muka depanmaklumat yang berkaitan[Terjemahan Baidu] Bagaimana untuk menterjemah seluruh laman web Inggeris ke dalam bahasa Cina dengan cepat?
[Terjemahan Baidu] Bagaimana untuk menterjemah seluruh laman web Inggeris ke dalam bahasa Cina dengan cepat?

Pengenalan perisian

Untuk menterjemah laman web Inggeris ke laman web Cina, perisian ini menggunakan antara muka terjemahan Baidu untuk menterjemah halaman web Inggeris ke halaman web Cina dan mengekalkan gaya halaman asal.

Muat turun perisian

Konfigurasi perisian

  • Buka perisian>Pilihan>cari "Terjemahan Baidu" di bawah "Terjemahan Halaman Web".
  • Untuk memohon antara muka terjemahan Baidu (terjemahan dalam 2 juta aksara adalah percuma), klik pautan "Mohon Terjemahan Baidu" dalam perisian, lompat ke tapak web terjemahan Baidu, log masuk (daftar jika tidak berdaftar) hujung belakang pengguna Baidu dan dapatkanMaklumat PermohonanID APP dan kunci.
  • Salin APPID dan kekunci kepada perisian, semak untuk mendayakan Terjemahan Baidu, aktifkan versi perkhidmatan (ini mesti konsisten dengan versi yang diaktifkan oleh Terjemahan Baidu dan tidak boleh dipilih secara sembarangan), klik Simpan dan tutup pemilihan konfigurasi.

Terjemahan halaman tunggal

  • Klik "Muat Turun Kelompok Halaman Web" dalam bar menu, masukkan URL yang ingin anda muat turun, dan ia akan diterjemahkan secara automatik ke dalam bahasa Cina selepas dimuat turun.

Terjemahan keseluruhan tapak

  • Klik "Muat Turun Seluruh Tapak" dalam bar menu, masukkan URL yang anda mahu muat turun, dan ia akan diterjemahkan secara automatik ke dalam bahasa Cina selepas dimuat turun.

artikel berkaitan

Perisian yang disyorkan

Muat turun terjemahan keseluruhan tapak

Terjemah tapak web anda ke dalam pelbagai bahasa!

Aplikasi perisian: muat turun templat bahagian hadapan dan pengoptimuman SEO; Nota: Perisian ini bukan program penggodam dan tidak boleh memuat turun data latar belakang!
Penafian: Perkhidmatan ini adalah untuk kajian peribadi, penyelidikan atau penghargaan, serta tujuan bukan komersial atau bukan keuntungan lain, tetapi pada masa yang sama ia harus mematuhi peruntukan undang-undang hak cipta dan undang-undang lain yang berkaitan, dan tidak boleh melanggar hak undang-undang laman web ini dan pemegang hak yang berkaitan Risiko yang berkaitan dengan menggunakan alat di laman web ini tiada kaitan dengan perisian ini.
Hak Cipta © 2019-2024 Perisian Arnab Hak Cipta Terpelihara Guangdong ICP No. 19111427-2
Maklumat tutorial Manual pengguna Topik laman web